пʼятниця, 21 січня 2022 р.

Одна, єдина, неділима Україна!

 

22 січня 1919 року здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України. Возз’єднанню українських земель судилося навічно увійти в історію України величним національним святом – Днем Соборності України. 

Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України!

Сьогодні у Новогупалівському навчально виховному комплексі відбулося свято «Одна, єдина, неділима Україна». Хлібом сіллю ми зустрічали дорогих гостей, голову Вільнянської міської ради  Мусієнко Наталю Олександрівну та учасників ГО "Вільнянської спілки воїнів  АТО - ООС"  Сіненка Сергія Васильовича та Кравченка Віктора Івановича. Гості  презентували та подарували нашому закладу книги. Дякуємо вам за подарунки! 

Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

Нехай же наша державницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу.

Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. 

Фотоальбом

Немає коментарів:

Дописати коментар