вівторок, 7 лютого 2023 р.

День безпечного Інтернету #stop_sexтинг

 У наш час особливо важливого значення на­буває інформація. Усе частіше потрібне володін­ня швидкими й точними даними про предмет ді­яльності. Найбільш зручним способом одержання й передачі різноманітної інформації є використан­ня глобальної мережі Інтернет, яка може бути як всесвітньою енциклопедією, що об’єднує інформаційні ресурси всього світу, так і зловісною павутиною, яка губить людей.

На жаль, війна внесла свої корективи до нашого життя і торкнулась всіх наших громадян незалежно від віку. І якщо дорослі можуть оцінити свій стан та отримати допомогу, наприклад, звернувшись до психологів чи психотерапевтів, то дітям важко самотужки впоратись з тривогою та переживаннями стосовно війни.

Вчитель інформатики, Плахова Т.П., пройшла курси запропоновані громадською організацією «Міжнародний центр захищеності в інтернеті «Стоп секстинг» з основ безпечної поведінки дітей в умовах воєнного стану за програмами “(Не)безпека в час війни” та “Онлайн-загрози в час війни: як захистити себе?”. 

Після завершення курсів вчителем було проведено уроки  з учнями 2, 5, 9 класів на тему "(Не) безпека в час війни". Учні із задоволенням та зацікавленістю слухали новий матеріал. Потім всі разом обговорювали всі небезпеки в наш час. 






Учням початкової школи було запропоновано намалювати малюнки до Дня бечпечного Інтернету на тему "Комп'ютерні віруси". Діти із задоволенням відгукнулися на цю пропозицію чні 2 класу Воробйов П., Півень Д.

Малюнки

Немає коментарів:

Дописати коментар