середа, 23 серпня 2023 р.

З днем Державного прапора України!


Щорічно, 23 серпня, українці відзначають День прапора 2023. Свято засноване указом Леоніда Кучми 2004 році з метою виховання поваги громадян до державних символів України.

Український прапор - наша гордість і найвідоміший символ України. Під час повномасштабної війни весь світ дізнався про самовідданість і хоробрість українського народу, а наш синьо-жовтий прапор вивішують з балконів, носять на собі та прикріплюють до машини на знак підтримки українців.

Вихованці Новогупалівської гімназії вітають всіх з Днем Державного прапора України. Бажаємо, щоб небо над головою було завжди ясним і блакитним, а урожай щедрим і багатим. Нехай прапор України гордо в'ється на вітрі і наповнює душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього. 

ФОТО

Привітання від учнів та батьків Новогупалiвської гімназії!



У такий день ми звичайно не забули за наших героїв, які на жаль вже не поряд із нами. Але вони навіки залишаться у пам'яті наших сердець.  На могилах загиблих воїнів Новогупалівської сільської громади було покладено квіти та вшановано пам'ять загиблих захисників хвилиною мовчання. Пам’ятаємо і будемо пам’ятати.

Немає коментарів:

Дописати коментар