понеділок, 26 лютого 2024 р.

10 років спротиву окупації Криму

 


26 лютого 2014 року – початок окупації Криму. Під стінами кримського парламенту відбувся масштабний мітинг на підтримку територіальної цілісності України. На заклик Меджлісу кримськотатарського народу до заходу долучилися тисячі активістів і небайдужих громадян. Дії російських та окремих кримських депутатів, їхня співпраця з незаконними парамілітарними формуваннями свідчили про підготовку до захоплення півострова Росією. Проте того дня у мирний спосіб кримчанам вдалося не допустити позачергового засідання парламенту та перегляду статусу автономної республіки у складі України.

Класні керівники освітнього закладу провили виховну годину на тему "10 років спротиву окупації Криму". Мета: виховувати повагу до Конституції України, Законів України, державної символіки; формувати культуру взаємовідносин між людьми; усвідомлювати взаємозв’язок між індивідуальною свободою, правами людини та її патріотичною відповідальністю; сприяти розвитку громадянських компетентностей.


Учнів 1-9 класів прийняли участі у Флешмобі малюнків, колажів «Ні окупації АР Крим!» до 10-річча спротиву окупації АР Крим та міста Севастополя:















Немає коментарів:

Дописати коментар