вівторок, 8 лютого 2022 р.

День безпечного Інтернету


 Ця міжнародна календарна подія виникла за сприянням організації Insafe починаючи з 2004 року. Вона відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого. Наприклад, 11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

В цьому році це свято припало на 8 лютого. В освітньому закладі Новогупалівського НВК вчителем інформатики Плаховою Т.П., разом з учнями 7 класу, було проведено виховний захід на тему "Користуйся Інтернетом безпечно", слухачами якого були учнів 5-9 класів. 
А учні 3-4 класи разом з вчителем інформатики Плахова Т.П. та своїми класними керівниками Денисенко Л.О., Ковальчук Л.А. подорожували Інтернетом, де ознайомилися як не заблукати в космічному просторі Всесвітньої мережі.
Викладачі нашого навчального закладу прийняли участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі освітян до Дня безпечного Інтернету. Про захід. Вчителі із задоволенням виконали всі завдання запропоновані організаторами цього заходу. Дуже дякуємо за майстер клас. Всі здобуті навички будемо використовувати у подальшому навчальному процесі.

Немає коментарів:

Дописати коментар