вівторок, 31 жовтня 2023 р.

Всеукраїнський конкурс на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд)


 Всеукраїнський конкурс на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд) (далі – Конкурс) охоплює учнівську молодь та проводиться у форматі літературних творів публіцистичного характеру.

Однією із форм національно-патріотичного виховання дітей та молоді є зустрічі із учасниками антитерористичної операції на сході України (АТО), операції обʼєднаних сил (ООС) та повномасштабної війни з росією. Після цих зустрічей у дітей та молоді формується свій погляд на події російсько-української війни – війни за суверенітет і свободу, за соборну, єдину, вільну і незалежну українську державу, за право на СВІЙ історичний шлях.

З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, пошуку та розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності бути захисником України, з 13 жовтня по 31 жовтня комунальний заклад«Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради проводив  . Учні Новогупалівської гімназії прийняли активну участь. Найкращі роботи Ступака Максима та Коваленко Марії - учнів 9 класу направлені  на І обласний етап Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях») (дитячий погляд). Бажаємо перемоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар