понеділок, 16 жовтня 2023 р.

Не стань жертвою торгівлі людьми.

 


З нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми та з метою підвищення обізнаності здобувачів освіти, 17 жовтня проведено інформаційно-профілактичний захід «Не стань жертвою торгівлі людьми» до Європейського Дня боротьби з торгівлею людьми. Класні керівники провили виховні години для учнів. Метою даного заходу було інформування про сучасні прояви торгівлі людьми, підвищення  рівня поінформованості та усвідомлення учнями  гостроти проблеми торгівлі
людьми, обговорення причин, форм та ознак цього явища, показати небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, ознайомити з національними і міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми.

Клас

Тема

Зміст

Фото

5

Не стань жертвою

 торгівлі людьми.    

Підвищити рівень поінформованості та усвідомлення учнями гостроти проблеми торгівлі людьми; обговорити причини, форми та ознаки цього явища; ознайомити з документами, щодо попередження торгівлі людьми.

6

Протидія торгівлі людьми.

Було проведено виховну годину, де учні отримали певну інформацію з проблеми, над якою розмірковують і журналісти, і юристи, і правозахисники; ознайомились з протиправними явищами торгівлі людьми в сучасному суспільстві, як соціальним явищем.

9

Кроки до вашої обізнанності та безпеки. Торгівля людьми.

 

 

 

Мета: інформування про сучасні прояви торгівлі людьми, підвищення  рівня поінформованості та усвідомлення учнями  гостроти проблеми торгівлі людьми, обговорення причин, форм та ознак цього явища, показати небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, ознайомити з національними і міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми

 





 

 

 

 

 

 

 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар